Followers

29 Tahun

29 Tahun.. 

Last year before 3 series. uhuk. 

Alhamdulillah masih diberi peluang untuk hidup. 

29.1.2023 maka genaplah umur 29 tahun. Selamat hari lahir untuk diri sendiri. Tapi sebenarnya hari yang paling hebat untuk seorang ibu yang melahirkan Nor Aswalela pada tarikh keramat ni. Satu-satu nya tarikh seorang ibu bernama ar baiyah bertaruh nyawa lahirkan anak dia yang sedikit nakal ni. 

ye la orang cakap bila kita lahirkan anak sendiri baru kita rasa betapa besarnya pengorbanan seorang ibu melahirkan kita. yes. i feel it now. Jadi tahun ni hari lahir lela tak rasa seperti tahun-tahun sebelumnya. Tahun sebelum ni kita rasa happy, tunggu orang wish birthday... tapi tahun ni rasa dia macam, its not my day. But my mum's day. Dia yang layak terima segala ucapan hari lahir dan doa tu. i'm crying. 
Ucapan dari seorang ibu yang buat aku sedih sepanjang hari hahaha. Moody je hari tu. Tapi sehari je la. Lepas tu kena okay balik. hahaha

Ucapan dari seorang suami.. 
semoga itu dan ini dalam hidup. Sekarang tak mintak banyak. Mintak dipanjang umur untuk besarkan Afeeya dan anak-anak Akan datang. Tak boleh bayangkan hidup mereka tanpa ibu. 


Tq husband for the bouquet & cake. Sambut kecil-kecilan saja dirumah. Kebetulan keluarga mertua datang rumah, jadi sambut sama-sama. Sempat Leyla masakkan ikan siakap & Sotong bakar, telur dadar, sayur & Sambal kick Thai. Habis licin semua makan kalau menantu dia ni yang masak. Haaa puji diri sendiri 🤣 
8 comments

 1. happy birthday leyla..semoga itu dan semoga ini...hehe
  moga semuanya yang baik2 utk leyla

  ReplyDelete
  Replies
  1. terima kasih sis. ameen2 atas doa

   Delete
 2. Selamat hari lahir, semoga sentiasa di dalam rahmat Allah.

  ReplyDelete
 3. Happy birthday Leyla.. May Allah S.W.T bless you

  ReplyDelete
 4. happy belated birthday mama aferya semoga sihat selalu dan sentiasa dimurahkan rezeki. aminnn

  ReplyDelete
 5. Happy belated birthday, dik.

  ReplyDelete