I HAVE COMPLETED MY GRADUATION



Assalamualaikum.

Sebenarnya aku graduate tahun lepas, tapi tahun ni baru sempat nak update. Still nak update simpan semua kenangan dekat blog ni. Syukur Alhamdulillah semua penat lelah selama 4 tahun + 3 tahun diploma terbayar dengan segulung ijazah, ya, cuma sekeping kertas mengambil masa sampai 7 tahun, bagi setengah orang, 7 tahun itu lama, tapi bagi yang suka kan belajar, 7 tahun tu sekejap je. We dont rush anything, just study and graduate on time. 

3 tahun diploma dan 4 tahun ijazah, kenapa sampai 4 tahun ? sebab aku jump to different course which is from Manufacturing Engineering to Product Design Technology Engineering, jadi aku kena follow subject macam yang lain walaupun aku dah transfer kredit banyak. Alhamdulillah everything going soo smooth even i faced up and down phase. Semua tu pengalaman yang mematangkan kita kan. Acececeh. 

Terima kasih kepada kedua ma ayah yang selalu sokong dan ada di setiap jatuh dan bangun aku. Sentiasa menjadi semangat dan sebab untuk aku terus berjaya. Sentiasa mendengar dan nasihatkan aku dikala aku mula alpa. I love you both so much. Jadi aku plan 1 sesi photoshoot dengan junior aku untuk shoot outdoor photoshoot dengan ma ayah sebagai kenangan. 










Photographer @danielzihni. Korang boleh contact dia kalau nak book photoshoot seasion area Perlis. Untuk pelajar UniMAP, UiTM Arau, UiTM Perlis, sangat recommended tau. Gambar lawa-lawa sangat. 

Location D'Solo Chalet. Tempat dia cantik sangat, environment sawah ala-ala english macam tu. Bilik dia tak ada la sampai 5 star tapi kalau untuk environtment sangat-sangat cantik. Yang best nya sebelah tu ada kandang kuda, korang boleh bergambar dengan kuda sekali. Owner dia ladies ayu-ayu macam tu. Dia yang manage homestay ayah dia. 




You Might Also Like

2 comments

  1. alhamdulillah tahniah!
    berbaloi habiskan masa 7 tahun dgn belajar dpt hasil! segulung ijazah.. =')

    ReplyDelete