Followers

AFB.MY

Ramadan Mubarak 2020

Saturday, May 09, 2020

Assalamualaikum.

Its been a while tuan tanah tak update blog. Since April 2019. No time ?  Lazy ?  Busy? No. i dont know either. Mungkin tuan blog nak berehat seketika sampai domain juga tak sempat nak renew. Dan taraaaa. New name again, dari aswaleyla.com kepada noraswalela.blogspot.com. In shaa Allah will purchase domain again but not now ya guys.

Sebelum terlambat dan sudah terlambat. Selamat Tahun Baru 2020 dan Selamat menyambut Ramadan Mubarak. Harap Ramadan kali ni lebih bermakna dari sebelum nya walaupun kita semua berkurung di rumah. Sebenarnya itu lebih baik, banyak masa disamping keluarga dan boleh beribadat dengan sesungguhnya bersama keluarga. Bersyukur lah kalau anda sekarang disamping keluarga during this MCO. sobs sobs.

Banyak benda dah tertinggal di belakang, tak sempat nak update, banyak sangat tapi slow-slow kita update lagi ya. Me? now im not a student anymore but a worker dekat sebuah company di Puchong. And yes, im in Puchong right now. Hi Puchong peoples 👋

Okay, cukup lah untuk pengenalan kepada noraswalela.blogspot.com. Hingga tuan tanah rajin nak update lagi. Tuan tanah selitkan gambar juadah berbuka semalam la ya memandangkan bazar tak ada tahun ni. okay guys, Assalamualaikum.


You Might Also Like

2 comments

  1. whoaa last entry april 2019 tahun lepas? memang lama sangat tinggalkan tu tapi its okay lela maniss lesung pipit. teruskan meng-update blog dan moga urusan semua dipermudahkan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kc. sedih betul tgk bog nidah sendu. org x ingt dah. nak ambik smangat kc sikit lah nk bloging balik

      Delete

Like us on Facebook

Follow us on instagram